Open sollicitatie

Solliciteer nu

OPEN SOLLICITATIE

Ben je toe aan een vervolgstap in je carrière? Of ben enthousiast over onze organisatie maar zie je geen passende vacature staan? I&L Biosystems is altijd op zoek naar gemotiveerd talent. Stuur ons je sollicitatie met CV en motivatie waarom je bij ons wilt komen werken en je ontvangt snel een reactie.

Full-time / Part-time

BETROKKEN BIJ JOU

Een toonaangevende distributeur van innovatieve best in class laboratoriumapparatuur van veelal overzeese producenten: dat is I&L Biosystems. We zijn sinds 1991 dé partner in de aanschaf en het onderhoud van hoogwaardige laboplossingen voor klanten in de microbiologie, celbiologie en biotechnologie. Onze klanten kunnen altijd vertrouwen op onze ervaring, onze betrokkenheid en de hoogste productkwaliteit. 

Jouw thuisbasis is ons kantoor in Waalwijk, van waaruit we de hele Benelux bedienen. We garanderen je: je komt terecht in een warm bad. 

Jouw team is een mix van sales-, binnendienst-, technische, HR- en financiële collega’s. We staan voor elkaar klaar en delen graag kennis met elkaar om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

SOLLICITEER NU

Grijp je kans en stel jezelf aan ons voor door jouw motivatiebrief en cv te uploaden via de button onderaan deze pagina. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na je open sollicitatie een reactie van ons.

Heb je vragen? Bel dan met onze HR-manager Marjo van Bijnen via 0416 - 675 300.